واتس اپ دفتر اروپا 09129158913 و 88783682

info@euroeghamat.com

اقامت آلمان

اقامت آلمان

در این مطلب سعی بر این است که اطلاعاتی در خصوص اخذ اقامت آلمان و اقامت اروپا برای عزیزانی که قصد مهاجرت دارند، بیان شود. شهروندی آلمان پروسه ای است که پس از چند سال اعمال می شود. برای تبدیل شدن به یک شهروند آلمانی و اقامت اروپا، شما معمولا باید 8 سال ساکن آلمان باشید و شرایط خاص آن را انجام دهید. شهروندان اتحادیه اروپا که در آلمان کار می کنند، می توانند اقامت خانواده هایشان، از جمله همسر، فرزند زیر 18 سال، خود را در آلمان بگیرند، به شرطی که از لحاظ مالی توانایی کافی داشته باشند و بتوانند فضای زندگی مناسبی را فراهم کنند. حق اخذ اقامت اعضای خانواده در آلمان و کسب اقامت اروپا برای کسانی که شهروند اروپا نیستند نیز اعمال میشود. اعضای خانواده نیازی به اجازه کار ندارند تا استخدام شوند. همسر و فرزندان اغلب می توانند شهروندی آلمان را دریافت کنند حتی اگر 8 سال در آلمان زندگی نکرده اند. شرایط شهروندی آلمان و اقامت اروپا برای همسران شهروندان آلمانی، به این صورت است که باید دو سال از ازدواج این زوج گذشته باشد.

راههای ورود اقامت آلمان

برای اخذ اقامت المان راههای زیادی وجود دارد از جمله کار،تحصیل، سرمایه گذاری و ثبت شرکت. اما بهترین و سریعترین راه آن از طریق ثبت شرکت می باشد. برای تمامی این راهها اولین قدم اخذ ویزا می باشد.

انواع مختلف ویزا برای ورود به منظور اخذ اقامت آلمان

هر فرد ایرانی برای ورود به آلمان باید ویزا دریافت کند که بسته به نوع سفر و زمان آن به دسته بنده های مختلف توریستی و تجاری تقسیم می شود که در این جا به دو نوع ویزای تجاری اشاره می کنیم. 1- ویزای تایپ (C): ویزای اقامت کوتاه آلمان است که حداکثر 90 روز در سال می توانید در المان باشید. 2- ویزای تایپ (D): ویزا ملی آلمان، برای اقامت بلند آلمان ویزای نوع(D) صادر میکند، دارندگان اجازه کار و ویزای بلند اقامت ملی (D) صادر می شود.

قوانین اخذ اقامت آلمان

برای اخذ اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت حتما باید کسب و کار راه اندازی شود وما شما را برای راه اندازی یک کسب و کار موفق راهنمایی خواهیم کرد. به محض راه اندازی اولیه کسب و کار نسبت به دریافت کارت اقامت شما اقدام می شود. دقت فرمایید که دلیل درخواست اقامت آلمان و ثبت شرکت شما در این کشور به منظور راه اندازی کسب و کار است و به همین دلیل است که به شما اقامت داده می شود چون اعلام می کنید برای اداره کسب و کار با ویزا محدودیت حضور دارید و نیاز به کارت اقامت دارید . بنابراین باید اسناد کسب وکار را ارائه دهید. مباحثی مثل شرکت صوری تعریف نشده و غیرقانونی است و به هیچ وجه به این وسیله نمی توانید اقامت آلمان دریافت فرمایید. اولین توصیه ما به شما به عنوان یک مشاور رعایت قوانین و مقررات یک کشور می باشد تا در پروسه های اداری و اجرایی با موانع قانونی مواجه نشوید. مشابه با بقیه صفحات سایت به منظور دسترسی آسان مخاطبان، دسته بندی زیر را برای اخذ اقامت آلمان انجام داده ایم. 1.ثبت نام اقامت در آلمان و اقامت اروپا 2. شرایط اخذ شهروندی آلمان 3. راه اندازی کسب و کار در آلمان 4. ااقامت آلمان برای اعضای خانواده 5. مالیات در آلمان 8. استخدام افراد خارجی در آلمان 10.ثبت شرکت آلمان برای آگاهی بیشتر از شرایط  اقامت اروپا   با کارشناسان تخصصی ما تماس داشته باشید. 88783682(021)

09129158913 (واتساپ دفتر اروپا)

می 23, 2019

حمل و نقل آسان در لهستان دلایلی برای اخذ اقامت اروپا

یکی از دلایل مهم و اساسی برای اخذ اقامت اروپا، خصوصیات و مزایای کشورهایی است که در این قاره قرار گرفته است. کشور لهستان، یکی

می 23, 2019

زندگی در لهستان با اخذ اقامت اروپا

یکی از کشورهای پیشرفته و الگوی اروپا که بسیاری برای اقامت در آن تلاش می‌کنند، لهستان است. با اخذ اقامت اروپا می‌توانید در این کشور

می 22, 2019

توضیحات یکی از دوستان از اخذ اقامت اروپا و زندگی در لهستان

تاکنون مراجعان زیادی برای اخذ اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت به یورواقامت شده است که هر کدام با هدف و روش خاصی اقامت اروپا

می 22, 2019

ثبت شرکت عمان

چرا ثبت شرکت عمان واخذ اقامت عمان برای ایرانیان بهترین گزینه پیشنهادی است؟ در این متن سعی بر این داریم تا شما را با نکات

می 22, 2019

اقامت عمان

برای اخذ اقامت عمان بهترین راه ثبت شرکت عمان این کشور می باشد بنابراین قصد داریم در این متن ابتدا توضیحات مختصری در زمینه ثبت