واتس اپ دفتر اروپا 09129158913 و 88783682

info@euroeghamat.com

اخذ اقامت عمان از طریق ازدواج

جولای 7, 2019 - یلدا جانفدا

No Comments

در مقاله‌ای تحت عنوان «روش‌های اخذ اقامت عمان» به انواع و اقسام روش‌های اخذ اقامت این کشور اشاره کردیم. راه‌های گوناگونی از جمله ازدواج و ثبت شرکت عمان هست که می‌توانید با متوسل شدن به آن‌ها، اقامت عمان را کسب کنید.

در این مقاله سعی کردیم به اقامت عمان از طریق ازدواج اشاره کنیم تا در صورتی که بخواهید از این روش اقدام کنید، بدانید که باید چه شرایطی داشته باشید.

می‌خواهید از طریق ازدواج، اقامت عمان را بگیرید؟

امروزه افراد زیادی به موسسه یورو اقامت مراجعه می‌کنیم و در مورد اخذ اقامت عمان از طریق ازدواج سوال می‌کنند. کشورهای عربی تقریباً قوانین مشابهی در این زمینه دارند. اکنون سن ازدواج در این کشور بالا رفته است و قانون کشور عمان به صراحت اشاره می‌کند که فردی می‌تواند اقامت این کشور را از راه ازدواج بگیرد که حداقل سن او 20 باشد.

یکی از شرایط مهم و اساسی برای آقایان این است که هنگام ازدواج با یک بانوی عمانی باید مجرد باشید و همسر دیگری نداشته باشید. حتی اگر جدا شده باشید هم اشکالی ندارد ولی باید تمامی شواهد و قرائن به مجرد بودن شما شهادت دهند.

در صورتی می‌توانید اقامت عمان از طریق ازدواج را تمدید کنید که دست کم در طول سه سال، 18 ماه و در طول یک سال، شش ماه مداوم در عمان زندگی کنید و حضور داشته باشید. همچنین باید هر دو طرف ازدواج، 14 روز پیش از ازدواج در عمان باشند.

یکی از مهم‌ترین مسائل برای کسانی  که در ازدواج کلاهبرداری می‌کنند؛ به این معنا که با یک بانو یا آقای عمانی ازدواج می‌کنند و پس از گرفتن اقامت کشور عمان جدا می‌شوند، این است که باید در سریع‌ترین زمان ممکن این کشور را ترک کنند یا اینکه از راهی دیگر از جمله ثبت شرکت عمان، مجوز اقامت خود را تمدید کنند.

برای اخذ اقامت عمان از طریق ازدواج به چه مدارکی و شرایطی نیاز است؟

در صورتی که بخواهید اقامت کشور بی‌نظیر عمان را بگیرید، باید یک سری مدارک را آماده کنید و به موسسه یورو اقامت تحویل دهید تا ما بتوانیم اقدامات و پیگیری‌های لازم را انجام دهیم. این مدارک و شرایط عبارت است از:

  • مجرد بودن طرفین قبل از ازدواج؛
  • تکمیل فرم‌های ازدواج مخصوص افراد خارجی که می‌خواهند همسر عمانی انتخاب کنند؛
  • گواهی تولد شخص خارجی و شهروند عمانی برای تحویل به مراجع ذی‌صلاح و اثبات اینکه یکی از طرفین، متولد کشور عمان است؛
  • هر دو طرف ازدواج باید 14 روز قبل از ازدواج رسمی خود در عمان حضور داشته باشند.

برای آگاهی بیشتر از شرایط اقامت عمان با کارشناسان تخصصی ما تماس داشته باشید. 88783682(021)

شماره واتساپ اروپا : 09129158913

یلدا جانفدا

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *