واتس اپ دفتر اروپا 09129158913 و 88783682

info@euroeghamat.com

اقامت آلمان

اقامت آلمان

در این مطلب سعی بر این است که اطلاعاتی در خصوص اخذ اقامت آلمان و اقامت اروپا برای عزیزانی که قصد مهاجرت دارند، بیان شود. شهروندی آلمان پروسه ای است که پس از چند سال اعمال می شود. برای تبدیل شدن به یک شهروند آلمانی و اقامت اروپا، شما معمولا باید 8 سال ساکن آلمان باشید و شرایط خاص آن را انجام دهید. شهروندان اتحادیه اروپا که در آلمان کار می کنند، می توانند اقامت خانواده هایشان، از جمله همسر، فرزند زیر 18 سال، خود را در آلمان بگیرند، به شرطی که از لحاظ مالی توانایی کافی داشته باشند و بتوانند فضای زندگی مناسبی را فراهم کنند. حق اخذ اقامت اعضای خانواده در آلمان و کسب اقامت اروپا برای کسانی که شهروند اروپا نیستند نیز اعمال میشود. اعضای خانواده نیازی به اجازه کار ندارند تا استخدام شوند. همسر و فرزندان اغلب می توانند شهروندی آلمان را دریافت کنند حتی اگر 8 سال در آلمان زندگی نکرده اند. شرایط شهروندی آلمان و اقامت اروپا برای همسران شهروندان آلمانی، به این صورت است که باید دو سال از ازدواج این زوج گذشته باشد.

راههای ورود اقامت آلمان

برای اخذ اقامت المان راههای زیادی وجود دارد از جمله کار،تحصیل، سرمایه گذاری و ثبت شرکت. اما بهترین و سریعترین راه آن از طریق ثبت شرکت می باشد. برای تمامی این راهها اولین قدم اخذ ویزا می باشد.

انواع مختلف ویزا برای ورود به منظور اخذ اقامت آلمان

هر فرد ایرانی برای ورود به آلمان باید ویزا دریافت کند که بسته به نوع سفر و زمان آن به دسته بنده های مختلف توریستی و تجاری تقسیم می شود که در این جا به دو نوع ویزای تجاری اشاره می کنیم. 1- ویزای تایپ (C): ویزای اقامت کوتاه آلمان است که حداکثر 90 روز در سال می توانید در المان باشید. 2- ویزای تایپ (D): ویزا ملی آلمان، برای اقامت بلند آلمان ویزای نوع(D) صادر میکند، دارندگان اجازه کار و ویزای بلند اقامت ملی (D) صادر می شود.

قوانین اخذ اقامت آلمان

برای اخذ اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت حتما باید کسب و کار راه اندازی شود وما شما را برای راه اندازی یک کسب و کار موفق راهنمایی خواهیم کرد. به محض راه اندازی اولیه کسب و کار نسبت به دریافت کارت اقامت شما اقدام می شود. دقت فرمایید که دلیل درخواست اقامت آلمان و ثبت شرکت شما در این کشور به منظور راه اندازی کسب و کار است و به همین دلیل است که به شما اقامت داده می شود چون اعلام می کنید برای اداره کسب و کار با ویزا محدودیت حضور دارید و نیاز به کارت اقامت دارید . بنابراین باید اسناد کسب وکار را ارائه دهید. مباحثی مثل شرکت صوری تعریف نشده و غیرقانونی است و به هیچ وجه به این وسیله نمی توانید اقامت آلمان دریافت فرمایید. اولین توصیه ما به شما به عنوان یک مشاور رعایت قوانین و مقررات یک کشور می باشد تا در پروسه های اداری و اجرایی با موانع قانونی مواجه نشوید. مشابه با بقیه صفحات سایت به منظور دسترسی آسان مخاطبان، دسته بندی زیر را برای اخذ اقامت آلمان انجام داده ایم. 1.ثبت نام اقامت در آلمان و اقامت اروپا 2. شرایط اخذ شهروندی آلمان 3. راه اندازی کسب و کار در آلمان 4. ااقامت آلمان برای اعضای خانواده 5. مالیات در آلمان 8. استخدام افراد خارجی در آلمان 10.ثبت شرکت آلمان برای آگاهی بیشتر از شرایط  اقامت اروپا   با کارشناسان تخصصی ما تماس داشته باشید. 88783682(021)

09129158913 (واتساپ دفتر اروپا)

اکتبر 15, 2019

ثبت شرکت لهستان در زمینه تولید مبلمان و نساجی

ثبت شرکت لهستان در سال‌های اخیر طرفداران زیادی در بین کارآفرینان و سرمایه گذاران پیدا کرده است. دولت لهستان با اعطای اقامت لهستان به کارآفرینانی

اکتبر 15, 2019

ثبت شرکت لهستان در بهترین صنایع این کشور

در حال حاضر ثبت شرکت لهستان به عنوان یکی از بهترین و سودآورترین شیوه‌های راه اندازی کسب و کار در اروپا شناخته می‌شود. امکان اخذ

سپتامبر 21, 2019

ثبت شرکت لهستان با تکیه بر نیروی انسانی ماهر در این کشور

ثبت شرکت لهستان به یکی از جذاب‌ترین و متداول‌ترین مباحث روز کارآفرینی جهان تبدیل شده است. افرادی که تصمیم دارند اقامت لهستان را بگیرند، با

سپتامبر 21, 2019

حوزه تولید یکی از بهترین زمینه‌ها برای ثبت شرکت لهستان

در مقاله «بهترین صنایع برای ثبت شرکت لهستان» به چند مورد از بهترین زمینه‌ها برای ثبت شرکت و اخذ اقامت لهستان اشاره شد. در آن

سپتامبر 21, 2019

بهترین صنایع برای ثبت شرکت لهستان

دولت لهستان این روزها با تمام توان خود می‌کوشد که کارآفرینان و سرمایه‌گذاران بین المللی را به ثبت شرکت لهستان دعوت کند. یکی از راهکارهای